اپلیکیشن هایی که باید روی گوشی اپل خود داشته باشید
گوشی آیفون، دستگاهی فقط برای تماس و عکاسی نیست، بلکه رایانهی جیبی بسیار قدرتمندی است که شاید هزاران کار را بتوان با آن انجام داد، منتها باید برنامههای مورد نیاز را روی آن نصب کرد. در این مقاله ضروریترین اپلیکیشنهایی را که ممکن است برای گوشی آیفون ۱۲ پرو مکس خود نیاز داشته باشید معرفی میکنیم.
۱ـ برنامهی آفیس مایکروسافت برای گوشی آیفون (Microsoft Office)
بدون شک یکی از بهترین برنامههایی که بعد از خرید گوشی آیفون طیف گستردهای از کاربران به آن نیاز پیدا میکنند، سه برنامهی ورد، اکسل و پاورپوینت است که در یک مجموعهی واحد به نام آفیس عرضه میشود و قابلیتهای کاربردی دیگری نیز به آن اضافه شده است. با دانلود و نصب آفیس میتوانید بهراحتی و همزمان با افراد دیگر روی فایلهای ورد کار کنید، در اکسل فهرست درست کنید، رزومه بسازید، با پاورپوینت اسلایدهای زیبا ایجاد کنید و تمام این فایلها را در گوشی خود یا فضای ابری ذخیره کنید.
۲ـ برنامهی جیمیل برای گوشی آیفون (Gmail)
برنامهی جیمیل در فهرست بهترین برنامههای کاربردی گوشی آیفون قراردارد. این برنامه در گوشی آیفون از امکان جستوجوی بسیار سادهتر و سریعتری برخوردار شده است. باتوجه به بهروزرسانیهایی که گوگل برای بهبود برنامهی خود انجام داده است، ممکن است که شما با استفاده از برنامهی Mail آیفون، آیپد و آیپاد تاچ از سرویس Gmail هم استفاده کنید، اما نسخهی خود گوگل بهویژه برای جستوجوی پیامها، تجربهی کاملا بهتری است.
۳ـ یوتیوب برای گوشی آیفون (YouTube)
یوتیوب یک پلتفرم سرویس اشتراک ویدئو است که پس از گوگل، رتبهی دومین وبگاه پرطرفدار جهان را به خود اختصاص داده و با داشتن بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون ویدئو کلیپ، بزرگترین منبع ویدئویی جهان محسوب میشود. در این برنامه قادر هستید تا ویدئوها را بارگذاری و تماشا کنید یا کانالهای موردعلاقه و لیستهای پخش خود را دنبال کنید و ویدئوهای مربوط به فیلمها، انیمیشنها، موسیقیها، مسابقات ورزشی و بسیاری از دستههای دیگر را بهراحتی پیدا کنید.
4ـ اینستاگرام برای گوشی آیفون (Instagram)
اینستاگرام یک شبکهی اجتماعی بسیار محبوب و پرطرفدار است که بر پایۀ ارسال عکس و ویدئوست؛ یعنی برای پستکردن مطلب در اینستاگرام، حتماً باید عکس یا ویدئویی نیز همراه آن مطلب داشته باشید. اینستاگرام این امکان را به کاربر میدهد که عکسها و ویدئوهای خود را در دیگر شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، Twitter و… منتشر کند.
5ـ توییتر برای گوشی آیفون (Twitter)
یک شبکۀ اجتماعی متنمحور و محبوب در جهان است که مخاطبان خاص خود را دارد و میکروبلاگینگ آنلاین است که به کاربرانش امکان میدهد پستهایی متن محور تا ۱۴۰ کاراکتر را، معروف به « توییت» را بفرستند و بخوانند. اکثر اخبار حوزههای مختلف و محتواهای طنز کانالهای تلگرامی و اینستاگرامی و… برای اولینبار در توییتر منتشر میشود. توییتر دقیقاً مثل آبشار عمل میکند؛ محتواهای دستاول و اخبار موثق ابتدا داخل توییتر منتشر شده و بعد در تلگرام، اینستاگرام و جاهای دیگر پخش میشوند.
6ـ واتساپ برای گوشی آیفون (WhatsApp)
واتساپ یک برنامهی پیامرسان فوری است که امکانات زیادی را در اختیار کاربرانش قرار میدهد که ازجمله میتوان به چت آنلاین، ارسال و دریافت فایلهای متنی، عکس، موسیقی و ویدیو اشارهکرد. قابلیتهای بسیار خوب واتساپ باعث شده است که روزبهروز بر محبوبیت این پیامرسان افزوده شود.
7ـ نتفلیکس برای گوشی آیفون (Netflix)
نتفلیکس در حقیقت یک شبکه و شرکت پشتیبانی از محصولات رسانهای و فیلم است که کار اصلی آن فراهم کردن محتوای تصویری و بصری است. این شرکت اکنون به یکی از بزرگترین شرکتهای تولید محتوای ویدیویی و تصویری تبدیل شده است. هم اکنون نتفلیکس پادشاه قلمرو استریم آنلاین است. این برنامه امکان استریم ویدئوهای شبکهی نتفلیکس را به کاربران خود میدهد که شامل مجموعهی وسیعی از فیلمها، سریالهای تلویزیونی و مستندهاست.
8ـ اسپاتیفای برای گوشی آیفون (spotify)
اسپاتیفای یک سرویس پخش موسیقی است که بهواسطهی آن میتوانید به میلیونها آهنگ، پادکست و ویدئوی هنرمندان سراسر جهان دسترسی داشته باشید. علت جذابیت اسپاتیفای برای مخاطبین این است که صرفا میتوان با ساخت یک حساب کاربری از طریق ایمیل یا اتصال از طریق فیسبوک بهطور رایگان از سرویس اسپاتیفای استفاده کرد.
9ـ گوگل ترنسلیت برای گوشی آیفون (Google Translate)
برنامهی گوگل ترنسلیت بهترین برنامهی رایگان برای ترجمهی متون و عبارات به بیش از ۱۰۰ زبان زندهی دنیا است. این سرویس به دلیل سرعت بالا و بهترین مترجم ماشینی حتی به ابزاری برای کمک به مترجمین حرفهای نیز تبدیل شده است. برنامه مترجم گوگل ویژگیهایی دارد که در نسخه وب آن وجود ندارند، مانند: ترجمهی آفلاین، ترجمهی همزمان، ترجمه از روی عکس و تشخیص و ترجمه دستخط.
10ـ گود ریدز برای گوشی آیفون (Goodreads)
این برنامه یک شبکهی اجتماعی بسیار عظیم برای عاشقان به مطالعه و کتاب است که بیش از ۱۶ میلیون کاربر و ۲۹۴ میلیون کتاب دارد. در این برنامه میتوانید متن و نقد و بررسی هزاران کتاب را مطالعه کنید، برای کتابها نقد و بررسی بنویسید، به آنها امتایز بدهید و کتابهای مورد علاقهتان را به دیگران توصیه کنید. همچنین و با ساخت قفسهی کتاب مجازی، کتابهای موردعلاقهی خود را مرور کنید.
11ـ فلیپ بورد برای گوشی آیفون (Flipboard)
فلیپ بورد یکی از بهترین برنامههای آیفون است که به شما امکان میدهد تا اطلاعاتی را که مایل به دیدنشان هستید، مرتبسازی کنید و آنها را مانند مجله بررسی کنید، و علاوه بر این، امکان ساخت مجلههای سفارشیسازیشدهای از منابع مختلف را میدهد تا بتوانید همیشه موضوعات موردعلاقهی خود را مرور کنید و مجلهی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. در آخرین بهروزرسانی فلیپ بورد، جستوجوی موضوعات جدید سادهتر شده است و با ویژگیهایی همچون Daily Edition، به شما امکان میدهد تا مهمترین تیترها را به طور سریع مرور کنید.
12- اپلیکیشن پخش ویدئو و آهنگ VLC
یکی از دردسرهای کاربران آیاواس پخش ویدئو با فرمتی غیر از mp4 یا mov است. برای دور زدن این محدودیت، اپلیکیشن VLC یکی از بهترین اپلیکیشنهای آیفون و آیپد برای پخش هر نوع فرمت ویدئویی و صوتی است. VLC به کاربر امکان تماشای ویدئوهایی با هر فرمت را بهصورت مستقیم یا با استفاده از سرویسهای استریم و ابری میدهد. همچنین با دسترسی به کتابخانهی رسانهای شما، فایلهای ویدئویی شما را بهراحتی پخش میکند.
دیدگاهتان را بنویسید
Comments