پاتوق

شبکه اجتماعی پاتوق | رفاقت، سرگرمی، رقابت

دانلود مستقیم
تبلیغات در کافه اپس

کافه اپس

محل تبلیغ شما
دانلود پابجی با لینک مستقیم

دانلود پابجی موبایل

دانلود پابجی
دیلیت اکانت برنامه سروش Delete Account Soroush
جدید

دیلیت اکانت برنامه سروش Delete Account Soroush

آموزش برنامه های کاربردی
29 نوامبر 2019

2 دیدگاه

دیلیت اکانت برنامه سروش Delete Account Soroush

حذف اکانت سروش همراه با آموزش تصویری

Soroush سروش پلاس یک پیام رسان ایرانی و داخل میباشد که توسط برنامه نویسان عزیز کشورمان طراحی و توسعه یافته شده است که برای سیستم عامل اندروید طراحی شده است و از نظر قدرت و امنیت بالایی برخوردار میباشد. از قابلیت های مهم این برنامه ایجاد تماس صوتی و تصویری ، ایجاد کانال و گروه ، قابلیت ایجاد نظرسنجی ، و اشتراک گذاری فیلم و عکس و… به صورت رایگان میباشد. بعد از اینکه اپلیکیشن سروش را نصب کردید و پشیمان شدید اگر مایل هستید حساب کاربری خود را حذف یا غیرفعال کنید در این مقاله قصد داریم که به آموزش تصویری نحوه حذف اکانت در نرم افزار سروش Soroush بپردازیم همراه کافه اپس باشید…

دیلیت اکانت برنامه سروش پلاس

ابتدا باید آخرین نسخه ی پیام رسان سروش را نصب کنید اگر نسخه آخر سروش را ندارید نگران نباشید به دانلود سروش کلیک کنید.

نحوه دیلیت اکانت و حذف حساب کاربری سروش :


1. برای این کار ابتدا پیام رسان را باز کرده وارد شوید سپس از منوی بالا به گزینه ی سه تا خط کلیک کنید.



2. در این قسمت بر روی تنظیمات لمس کنید.



3. در صفحه ی باز شده ی جدید بر روی حریم خصوصی کلیک کنید.



4. در این مرحله در سمت راست بالا سه تا نقطه هستش بر روی آن فشار دهید.



5. پاک کردن حساب کاربری خود را انتخاب کنید.



6. سپس در قسمت پایین غیرفعال سازی حساب کاربری را انتخاب کنید.



7. و در مرحله ی آخر قسمت پایین غیرفعال سازی حساب کاربری را لمس کرده تایید کنید.


 

با طی کردن مرحله هایی که گفته شد اکانت سروش پلاس شما غیرفعال شده و به صورت رسمی حذف خواهد شد دقت داشته باشید با حذف اکانت، دیگر امکان دسترسی به چت‌ها و مخاطبین حساب کاربری امکان پذیر نخواهد بود.

 

 

در صورت بروز هر گونه مشکل در رابطه با همین پست نظرات خود را اعلام کنید تا توسط کارشناسان ما در کمترین زمان ممکن پاسخ داده خواهد شد.

0/5 (0 نظر)

امتیاز دهی به این مطلب:

مطالب مشابه Similar to

دیدگاهتان را بنویسید Comments

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

سلیمی پاسخ

سلام همه این مراحل انجام دادم و ظاهرا از طرف من اکانت پاک شد چون برگشت به صفحه اول و نوشته بود شروع پیام رسانی
اما چندتا از دوستام میگن اسمم هنوز توی سروش هست و اکانتم رو برای اونها نمایش میده. چکار کنم که برای همه حذف بشه؟ لطفا جواب بدید

🏅 Admin پاسخ

سلام عزیز جان
روش کار همینه ولی اینکه هنوز یوزر پاک نشده ممکنه چند روز طول بکشه تا از سرور هم پاک بشه
بهرحال سیستم ایرانیه ، مشکل کم نداره
موفق باشی